VAN / İPEKYOLU - Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

Hafıziye Mah. Şehit Osman Çavuş Sok. No35 İpekyolu/ Van
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen, bireyler yetiştirmek
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde,insana, düşünceye, özgürlüğe,ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak
Başarılar
2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Van Minik Yıldızlar Futbol turnuvasında 2´nci olduk. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Van atletizm yarışmasında okul bazında 3´üncü olduk.
Arapça İngilizce
Dolmuş ve Özel servislerle
İl Merkezi
İl Merkezinde yer almaktadır
Proje Çalışmaları
Okulumuz bünyesinde her yıl 5. sınıflarda kız öğrencilere yönelik bir şube hafızlık projesi sınıfı oluşturulmaktadır. Ayrıca Okulumuzda her yıl 5. sınıflarda iki şubede yoğunlaştırılmış İngilizce ağırlıklı dil sınıfları oluşturulmaktadır. öğrencilerin dil öğrenme becerilerine yönelik sınav yapılarak bu sınıflara öğrenci yerleştirilir.