VAN / İPEKYOLU - Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Ağız ve diş sağlığı haftası kapsamında okulumuza gelen diş hekimleri öğrencilerimiz üzerinde tarama yapmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve doktorlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin katılımıyla pasta kesildi.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. "

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri Kültür merkezinde düzenlenen Çevre ve İklim konulu tiyatro etkinliğe katılım sağladılar.

Kas

Cumhuriyet bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu cumhuriyet bugün 100 yaşını kutluyor. Yaşasın Cumhuriyet!

Ekm

Koray Varol yayınevlerine ait deneme okulumuz 8. sınıf öğrencilere uygulanmıştır.

Ekm

Bu yıl faaliyete geçen etkinlik kapsamında her sabah Beden eğitimi öğretmenimiz Alpaslan ERSAYAR yönetimibde öğrencilerimiz spor yapmaktadır.

Ekm

Bilişim ve İnternet kulübü öğrencileri codeweek haftasını bol bol kodlama yaparak değerlendirdiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel pano çalışmalarından dolayı emeği geçen öğrencilerimize ve değerli öğretmenimiz Zehra BAŞDİNÇ'e teşekkür ediyoruz...

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı veli toplantımız yoğun veli - öğretmen katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Yoğunlaştırılmış Dil Programı kapsamında yeni gelen 5. Sınıf öğrencilerimiz için dil sınavımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Haz

Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim kapsamında okul rehberlik servisi koordinesinde farklı mesleklere sahip kişiler, öğrencilerle yüzyüze veya online kariyer günleri çalışmalarında buluşturulurlar.