VAN / İPEKYOLU - Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

Eyl

Yoğunlaştırılmış Dil Programı kapsamında yeni gelen 5. Sınıf öğrencilerimiz için dil sınavımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Haz

Mesleki rehberlik ve kişisel gelişim kapsamında okul rehberlik servisi koordinesinde farklı mesleklere sahip kişiler, öğrencilerle yüzyüze veya online kariyer günleri çalışmalarında buluşturulurlar.

Haz

Sportif etkinlikler kapsamında; Gençlik ve Spor bakanlığıyla iş birliği yapılarak öğrencilerin ilgi duyduğu alanlara yönelik faaliyetler yapıldı.

Haz

Yıl boyu yaptığı çalışmalarla okulumuzda sergi açan Görsel Sanatlar öğretmenimiz Zehra BAŞDİNÇ'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ️

May

İmam hatip ortaokulu son sınıf öğrencilerimize, Genel ve mesleki liseler tanıtılır.

May

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün ''Eğitimde Tek Yürek '' Projesi kapsamında Okulumuz Van/ İpekyolu Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu olarak Kardeş Okullarımız: Dicle Atatürk İmam Hatip Ortaokulu. Yeşilsırt İmam Hatip Ortaokulu ve Dicle Dede İmam Hatip Ortaokulunu  ziyaret  ettik. Öğretmen, öğrenci ve idarecilere bir araya geldik. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Kırtasiye malzemesi kolileri ve nakdi yardım  kardeş okullarımıza teslim edildi tüm idareci , Öğretmen veli ve Öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.

Haz

Okulumzda öğretmen, veli öğrenci el ele kermes düzenledik, eğlendik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Haz

Genç Kâşifler müze ile yerinde eğitim ve Kadim Şehirler Mukaddes Mekânlar etkinlik uygulaması doğrultusunda müze gezisi düzenledik. Gezilen mekânlar ile ilgili öğrencilerin gözlemlerini ve edindikleri bilgileri aktarmaları desteklendi.

Haz

Meslek dersleri kazanım testleri ile öğrencilerin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeyi tespit edildi.

Mrt

Okulumuzun çeşitli yerlerinde öğrenci ve öğretmenlerin etkin bir şekilde kullanabileceği, erişimi kolay, güncel ve özgün içerikli kütüphaneler kuruldu. Kütüphaneleri, öğrencilerin aktif olarak kullanmalarını sağlayacak teşvik programları düzenlendi.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine Rabbimizin kelamı olan kutsal kitabımız Kur'an'ı Kerim'in özüne ve ana konularına yönelik seminer düzenlendi.

Şbt

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı uygulaması kapsamında okulumuzun yoğunlaştırılmış dil eğitimi alan sınıflarında  birinci döneme ait kazanım değerlendirme sınavını uyguladık.

Eyl